ΙΔΡΥΤΗΣ Εκτύπωση E-mail

DSCN9322-1_pp

Ο Ιδρυτής του Συλλόγου είναι ο Κώστας Καλούδης. Γεννήθηκε το 1968 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη, όπου από το 1990 έως σήμερα είναι· ιδιοκτήτης γυμναστηρίου με την επωνυμία Κ sports club

( www.ksportsclub.gr ).

Είναι κάτοχος 7ου DAN της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛ.Ο.Τ.) και 6ου DAN της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (W.T.F.). Επίσης είναι κάτοχος διπλώματος· Β΄ Κατηγορία Προπονητή ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της Γ.Γ.Α.

Η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό γίνεται το 1980 οπότε και ξεκινάει να γυμνάζεται παράλληλα σε δύο διαφορετικά αθλήματα: στον Γ.Σ. Ηλιούπολης στο τμήμα ποδοσφαίρου και στον Α.Σ. ¨ΑΣΠΙΣ¨ Ηλιούπολης στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής γνώρισε αρκετές διακρίσεις με τις ομάδες που αγωνίστηκε, αλλά η προσωπική του μεγάλη στιγμή ήταν η πρόσκλησή στα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας Νέων το 1986. Το 1999 σταματάει την αγωνιστική του δράση αφού οι καθημερινές υποχρεώσεις του είναι μεγάλες και του το επιβάλλουν.

Το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ όμως, είναι αυτό που τον κερδίζει τελικά και αφιερώνεται ολοκληρωτικά υπηρετώντας το από διάφορες θέσεις μέχρι σήμερα.

Σαν αθλητής του Α.Σ. ¨ΑΣΠΙΣ¨ Ηλιούπολης ανακηρύσσεται τρεις χρονιές (1984, 1985, 1986) πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των Εφήβων, ενώ το 1987 εισέρχεται στην Διαιτησία του εν λόγω αθλήματος την οποία και υπηρετεί μέχρι σήμερα.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) της ΕΛ.Ο.Τ., υπεύθυνη τέλεσης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και Κυπέλων. Ταυτόχρονα εκτελεί χρέη προέδρου της αντίστοιχης Κ.Ε.Δ. της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ν. Ελλάδος.

100_0997Το 1991 γίνεται Διεθνής Διαιτητής W.T.F. Έχει διαιτητεύσει σε δεκάδες Διεθνείς Συναντήσεις και Πρωταθλήματα. Κορυφαία στιγμή της καριέρας του η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες Σίδνευ 2000, όπου ανακηρύσσεται ως ο καλύτερος Διαιτητής και προάγεται τιμητικά σε 1η κλάση Διεθνής Διαιτητής W.T.F.

Η κατοχή αυτού του πτυχίου τον κατατάσσει στους πιο έμπειρους διαιτητές παγκοσμίως και στα Διεθνή Πρωταθλήματα καλείται ως ένας από τους Υπεύθυνους Διαιτησίας Αγώνων.

100_0994Το 2008 αποκτά και το πτυχίο 3η κλάση Διεθνής Κριτής W.T.F. για τα τεχνικά πρωταθλήματα (Πούμσε).  Το 2009 καλείται να κρίνει στο 4ο Παγκόσμιο Τεχνικό Πρωτάθλημα Πούμσε στο Κάιρο της Αιγύπτου. Στο εν λόγω πρωτάθλημα, αν και το πρώτο της καριέρας του στο σύστημα αυτό, βραβεύτηκε στο τέλος των αγώνων ως καλύτερος Κριτής.

Έχει παρακολουθήσει και διδάξει σε δεκάδες σεμινάρια διαιτησίας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του ως διδάκτωρ διαιτησίας στις σχολές προπονητών ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α. το 1999 και το 2000.

Με την απόκτηση όλων των παραπάνω διπλωμάτων και διακρίσεων αυτόματα κατατάσσεται στους ελάχιστους πιστοποιημένους ¨ανθρώπους¨ του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (σε παγκόσμιο επίπεδο), των οποίων η γνώση καλύπτει όλο το φάσμα του Ολυμπιακού Αγωνίσματος.

Τον σύλλογο τον έχει υπηρετήσει από την θέση του Πρόεδρου, του Προπονητή, του Υπεύθυνος Λειτουργίας & Δημοσίων Σχέσεων και μάλιστα με ιδιαίτερες και μεγάλες επιτυχίες. Ειδικά από το 2004 έως σήμερα αθλητές μας γίνονται μέλη των Εθνικών Ομάδων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Ρυθμικής και Αεροβικής Γυμναστικής, εκπροσωπώντας την χώρα μας σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, κατακτώντας μετάλλια και διακρίσεις. ·

Επίσης επί των ημερών του, ο ¨ΘΡΙΑΜΒΟΣ¨ επιδίδεται και σε δράσεις κοινωνικοπολιτιστικού ενδιαφέροντος (παρελάσεις αγημάτων, δενδροφυτεύσεις, αιμοδοσίες, αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας, κ.ά.) με στόχο την διαμόρφωση κοινωνικής συνείδησης στα μέλη του.

Σήμερα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συλλόγου, υπεύθυνος για την οργάνωση και λειτουργία όλων των τμημάτων του, καθώς και την επικοινωνία με τους διάφορους κοινωνικούς φορείς (Ομοσπονδίες, Δήμος, Γ.Γ.Α., κ.α.).

 
Διαφημισή μας....
οι Αθλητές μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ksports-logo

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

EPISIMOI-FOREIS