ΣΤΟΧΟΙ - ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ Εκτύπωση E-mail

 


 

 

Κύριος ΣΤΟΧΟΣ, από την ημέρα ίδρυσης του Συλλόγου, ήταν η δημιουργία ενός υγιούς φορέα, που να διδάσκει πάνω απ΄ όλα τις αρχές του αθλητισμού και όταν θα δίνεται η ανάλογη ευκαιρία, συναρτήσει πάντα με το ταλέντο κάποιων αθλητών, τότε & μόνο, να τους ωθεί να γνωρίσουν τη βαθύτερη έννοια του πρωταθλητισμού.

 

Βέβαια για εμάς στον ¨ΘΡΙΑΜΒΟ¨, άρτια συνδεδεμένη έννοια με αυτή του αθλητισμού είναι και ο πολιτισμός. Έτσι, επί σειρά ετών υπάρχει μία ενδελεχής και συστηματική δράση προς την κατεύθυνση αυτή που ΣΤΟΧΟ έχει τη προαγωγή του ατόμου σε υψηλότερη βαθμίδα αντίληψης και ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ την καλύτερη δυνατήαντιμετώπισης της ζωής!

 

Όμως στον ακάματο, πολυετή και δύσκολο πολλές φορές αγώνα μας, ελάχιστες φορές αισθανθήκαμε την συμπαράσταση της Οργανωμένης  Πολιτείας  (Γ.Γ.Α., ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Ομοσπονδίες) ή ακόμα και κάποιων επιχειρηματιών, ως χορηγούς.

 

Τα αθλήματα που καλλιεργούμε συγκαταλέγονται στα ¨μη προβαλλόμενα¨ και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον για τους εμπλεκόμενους φορείς είναι το ανάλογο. Τα αγωνίσματα όμως αυτά, έχουν κεντρικό πρόσωπο τον αθλητήως ¨άτομο¨ και όχι ως ¨μονάδα¨ στα πλαίσια μιας ομάδας, όπως συμβαίνει στα ομαδικά αθλήματα.

 

Έτσι, οι παιδαγωγοί - προπονητές του σύλλογό μας, που ασχολούνται με παιδιά ηλικίας από τεσσάρων (4) ετών και άνω ΣΤΟΧΟ έχουν πρώτα απ’ όλα τη διαμόρφωση δομημένων χαρακτήρων και ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ τη σωστή πορεία και εξέλιξη τους στο άθλημα της επιλογής τους.

 

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δείχνουν ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο αφού διαχρονικά και αθλητές υψηλού επιπέδου διαθέτουμε και ο Σύλλογος κατατάσσεται σε υψηλές θέσεις στη βαθμολογία των αντίστοιχων Ομοσπονδιών.

 

Προσθέτοντας δε, σε αυτά τους αριστούχους μαθητές που έχουν κατακτήσει αγωνιστικές επιτυχίες ωφελούμενοι είτε παίρνοντας χρηματικές υποτροφίες και πριμοδοτήσεις μορίων για εισαγωγή σε Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., είτε διορισμούς στο δημόσιο τομέα και στα σώματα ασφαλείας…εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι οι ΣΤΟΧΟΙ κατακτώνται αρκεί να τους θέτεις σωστά και να προσπαθείς με πίστη σε αυτούς!!

 

Αθλητές παγκοσμίου & ευρωπαϊκού επιπέδου στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ διαθέτουμε. Αθλητές μέλη κλιμακίων των εθνικών ομάδων σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργούμε επίσης. Δικαιολογημένα λοιπόν, μεγαλύτερη ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ όλων μας, παραμένει η συμμετοχή αθλητή μας σε επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Συνοψίζοντας λοιπόν, τις εμπειρίες και τα συναισθήματα όλων των ετών πορείας μας, αβίαστα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι για να προσπερνάμε όλα τα εμπόδια και να έχουμε διαχρονικά υψηλού επιπέδου αποτελέσματα θα πρέπει να τηρείται με ευλάβεια το απόφθεγμα:
 

¨ΙΣΧΥΣ    ΕΝ    ΤΗ    ΕΝΩΣΗ¨ !!!

 

Μόνο με την συμπαράσταση της Πολιτείας σε επίπεδο τοπικό και κρατικό, των ομοσπονδιών και βέβαια κάποιων επιχειρηματιών μέσω χορηγιών, που θα πετύχουν την ταυτόχρονη προβολή τους συνδέοντας το ¨όνομά¨ τους με αγωνιστικές επιτυχίες, μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

 
Πρέπει οι νεαρές ηλικίες να έχουν υγιή πρότυπα, για να μπορούν οι ίδιες να μεγαλώσουν σωστά.. Ο αθλητισμός δίνει αυτή τη δυνατότητα. Αρκεί όλοι να βοηθήσουμε να κρατήσουμε άσβεστη μια τέτοια «υγιή εστία» συγκέντρωσης νέων όπως είναι ο ¨ΣΥΛΛΟΓΟΣ¨.

 

 


Διαφημισή μας....
οι Αθλητές μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ksports-logo

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

EPISIMOI-FOREIS