Οι εγγραφές για τη σαιζόν 2013-2014 ξεκινούν 2 Σεπτεμβρίου στην Δ/νση Επικοινωνίας Εκτύπωση E-mail

Οσοι επιθυμείτε, να εντάξετε το παιδί σας σε κάποιο από τα τμήματα άθλησης μας, παρακαλούμε να το πράξετε εγκαίρως, γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 
KRAV MAGA - MUAY THAI .... μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και συ; Εκτύπωση E-mail

Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με το γυμναστήριο K sports club από τον Οκτώβριο του 2011, ξεκίνησε και παραδίδει μαθήματα (με ιδιαίτερη επιτυχία) τόσο της Ισραηλίτικης ρεαλιστικής αυτοάμυνας KRAV MAGA, όσο και της Ταυλανδεζικης μαχητικής τέχνης MUAΥ THAI για ηλικίες άνω των 16 ετών.

Το KRAV MAGA συνδυάζοντας πολύ καλή αερόβια προπόνηση (για χάσιμο κιλών) και εκμάθηση απλών τεχνικών αυτοάμυνας, προσδίδει σε κάθε ασκούμενο, ανεξαρτήτου φύλου και ιδιοσυγκρασίας, τόσο έναν εναλλακτικό τρόπο εκγύμνασης, όσο και την ¨λογική¨ της άμεσης αντιμετώπισης οποιουδήποτε κινδύνου προκύψει.

Το MUAΥ THAI δε, με τον πολύ δυναμικό τρόπο ¨έκφρασης¨ του τόσο σε επίπεδο προπόνησης, όσο και εκμάθησης τεχνικών προσδίδει την αύξηση των φυσικών ικανοτήτων και της αυτοπεποίθησης των ασκουμένων, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ¨ανεπιθύμητων¨ καταστάσεων όποτε και αν χρειαστεί.

 
1ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Εκτύπωση E-mail

H Ένωση ΤAEKBONTO Νοτίου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.) θα διοργανώσει το 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων (W.T.F. - G) στην Αθήνα από 9 έως 13 Ιανουαρίου 2013.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, εκεί όπου τον Αύγουστο του 2004 διοργανώθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, με μεγάλη επιτυχία.

Δικαίωμα συμμετοχή έχουν ΜΟΝΟ τα εγγεγραμμένα σωματεία – μέλη των Εθνικών Ομοσπονδιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΤAEKBONTO (E.T.U.), με 1 αθλητή ανά κατηγορία βάρους (Παίδων / Κορασίδων, Εφήβων / Νεανίδων, Ανδρών /Γυναικών).

Η επίσημη πρόσκληση - προκήρυξη των αγώνων, θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της Ε.ΤΑ.Ν.Ε., της ΕΛ.Ο.Τ. και της E.T.U. τέλη Σεπτεμβρίου.

 
. Εκτύπωση E-mail

Ημερολόγιο TKD

Καλεντάρι ΕΛ.Ο.Τ.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2
Διαφημισή μας....
οι Αθλητές μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ksports-logo

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

EPISIMOI-FOREIS